Arizer Solo 2 Kopen

239.00

► BEKIJK HIER DETAILS & REVIEWS

Beschrijving

Online goedkoop vaporizer Arizer Solo 2 kopen voor het verdampen van wiet of voor aromatherapie zoals bijvoorbeeld met Rozemarijn olie of lavendel olie.

Arizer Solo 2 Kopen Online? 

Informatie over het product/ vape pen. Portable vaporizer, Arizer Solo, goedkope vaporizer, verdamper, Arizer, Arizer Solo 2 kopen, AirVape vaporizer nieuw. Wijze van gebruik wiet, harsen of concentraten vaporizer. Vape winkel. Arizer Solo 2 kopen kun je via internet in vape shop Amsterdam. Wil je graag:

  • Arizer Solo 2 Reviews?
  • Weten waar het goedkoop te koop is
  • Arizer Solo 2 verdamper online bestellen
  • Vaporizer, vape, portable vaporizer, goedkope wiet vaporizer

► Huidige aanbiedingen? Klik Hier ◄

Verdamper, vaporizer wiet, wiet vaporizer, vape pen, beste vaporizer zoals Arizer Solo 2 kan via internet. Prijs: Arizer Solo 2 is voor €239 te koop en wordt binnen 1 – 3 werkdagen gratis thuisbezorgd. Vaporizer kopen in België of Nederland? Bestel zonder risico, niet goed altijd geld terug. Portable vaporizer, Arizer Solo 2, vape pen, vape mods, vape winkel Nederland en België, goedkope wiet vaporizer, dabber, scatter, verdamper Arizer Solo 2 pen vaporizers, vape pennen gemakkelijk vergelijken en dan online bestellen via VaporizerKopen. 

Wat is de Arizer Solo 2 vaporizer?

De Arizer Solo 2 is de opvolger van de welbekende Arizer Solo. De Arizer Solo heeft toentertijd een standaard neergezet in de vape industrie. De Arizer Solo 2 heeft ook een robuuste behuizing en een dampkwaliteit waar je u tegen zegt. Maar er zijn een een paar vernieuwingen. Zo is er een OLED-scherm ingebouwd, is de luchtstroming verbeterd en het heeft nieuwe uiterlijk.

De batterijduur is ook verbeterd. Je kan de Arizer Solo 2 ongeveer 20 keer gebruiken op een oplaadbeurt. Dat is bijna 3 uur aan vape plezier.

Tijdens het opladen is de Arizer Solo 2 ook bruikbaar. De verhittingstijd is sterk verbeterd als je het vergelijkt met zijn oudere broer.  Binnen 40 seconden is het opgewarmd tot 200 graden Celsius.

Ook al is de nieuwe Solo een hommage aan het ontwerp van de originele Solo heeft hij een iets ovaler ontwerp waardoor hij makkelijker in de hand is te houden.

Slim Design

De Arizer Solo 2 heeft ook een slim en elegant design. Hierdoor haal je maximale THC en andere werkzame stoffen eruit. Het is een geweldige vaporizer of vape pen voor onderweg of gewoon achter je computer. Veel damp plezier zul je hiermee beleven. Wil je: een portable vaporizer,Arizer Solo 2 Kopen, vaporizer, vape pen, verdamper, goedkope en goede wiet vaporizer en veilig online bestellen in een goedkope webshop? Bestel direct!

Ook te koop in de shop:

Waarom VaporizerKopen?

  • Alles wat je nodig hebt! Nieuwste vaporizers en alle vervangende onderdelen en accessoires
  • Gratis verzending boven €50 door heel Europa
  • Uitzonderlijke service en
  • Zorgeloos omruilservice

bestellen-button-300x86

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Arizer Solo 2 Kopen” te beoordelen