Herborizer Tube Kopen

249.00

► BEKIJK HIER DETAILS & REVIEWS

Beschrijving

Online goedkoop vaporizer Herborizer Tube kopen voor het verdampen van wiet of voor aromatherapie zoals bijvoorbeeld met Rozemarijnof lavendel.

Herborizer Tube Kopen Online? 

Informatie over het product/ vape pen. Het is in ieder geval geen portable vaporizer, Herborizer Tube, goedkope vaporizer, verdamper, Herborizer, tube kopen,  Herborizer Tube vaporizer nieuw. Wijze van gebruik wiet, geen harsen of concentraten vaporizer. Vape winkel. Herborizer Tube kopen kun je via internet in vape shop Amsterdam. Dabbing rig nodig? Dit is niet geschikt hiervoor. Wil je graag:

 • Herborizer Tube Reviews?
 • Weten waar het goedkoop te koop is
 • Herborizer Tube verdamper online bestellen
 • Vaporizer, vape, desktop of home vaporizer, relatief goedkope wiet vaporizer 

► Huidige aanbiedingen? Klik Hier ◄

Herborizer Tube, vaporizer wiet, wiet vaporizer, geen vape pen, beste vaporizer zoals Herborizer Tube kan via internet. Prijs: Herborizer Tube is voor €249 te koop en wordt binnen 1 – 3 werkdagen gratis thuisbezorgd. Vaporizer kopen in België of Nederland? Bestel zonder risico, niet goed altijd geld terug. Desktop of thuis vaporizer,  geen protable vaporizer, Herborizer Tube, vape pen, vape mods, vape winkel Nederland en België, goedkope wiet vaporizer, dabber, scatter, verdamper Herborizer Tube, pen vaporizers, vape pennen gemakkelijk vergelijken en dan online bestellen via VaporizerKopen. 

Wat is de Herborizer Tube vaporizer?

 

De Herborizer Tube is gemaakt van hoog kwaliteit Pyrex borosilicaat glas. Het glas wordt handgeblazen in een klein atelier in Montpellier, Frankrijk.

De Herborizer Tube is een groot bong achtige cilindervormige vaporizer. Het doet erg denken aan De Verdamper van Evert. Hierdoor krijg je ook in een keer grote hoeveelheden dampen. De lange vorm wordt de damp ook precies goed en op tijd afgekoeld. Volgens gebruikers is dit een van de meest efficiënte vaporizers op de markt met een echt pure smaak. Niet zoals de goedkope vaporizers die toch wel zo een kunststof nasmaak achterlaten in je mond.

De Herborizer Tube is alleen geschikt voor cannabis en andere kruiden. De kruiden worden constant verhit bij een temperatuur van rond de 190° C.

De Herborizer Tube komt geleverd met: de glazen pijp, het verwarmingselement, een glazen roerstokje, de adapter en het snoer met aan/uit schakelaar.

 • Hoogte: 45 cm
 • Diameter: 5 cm
 • Dikte glas: 3.5 mm

Slim Design

De Herborizer Tube heeft ook een  super slim en elegant design. Hierdoor haal je maximale THC en andere werkzame stoffen eruit. Het is een geweldige vaporizer om thuis te gebruiken. Het is niet echt mobiel laat haar gewoon thuis chillen waar niks haar kan overkomen. Veel damp plezier zul je wel hiermee beleven. Wil je: een portable vaporizer? Dan is de Herborizer Tube kopen niet voor jou, vaporizer, vape pen, verdamper, goedkope en goede wiet vaporizer en veilig online bestellen in een goedkope webshop? Bestel direct!

Ook te koop in de shop:

Waarom VaporizerKopen?

 • Alles wat je nodig hebt! Nieuwste vaporizers en alle vervangende onderdelen en accessoires
 • Gratis verzending boven €50 door heel Europa
 • Uitzonderlijke service en
 • Zorgeloos omruilservice

bestellen-button-300x86