VapCap NonaVong Kopen

95.00

► BEKIJK HIER DETAILS & REVIEWS

Beschrijving

Online goedkope vaporizer VapCap NonaVong kopen van DynaVap voor het verdampen van wiet of voor aromatherapie zoals bijvoorbeeld met Rozemarijn olie of lavendel.

VapCap NonaVong Kopen Online? 

NonaVong VapCap van DynaVap heeft een 14 mm taps middenstuk zo kun je het makkelijk gebruiken met je favoriete waterfilter. De dop is gemaakt van titanium. NonaVong is perfect voor iedereen die van watergekoelde damp houdt.

Ze worden handgemaakt in de Verenigde Staten, het prachtig ontwerp en de hoge kwaliteitsmaterialen geven de NonaVong een klassieke en tijdloze look & feel.

Informatie over het product/ wiet verdamper. Portable vaporizer, VapCap NonaVong, goedkope wiet vaporizer, verdamper,VapCap NonaVong, VapCap kopen, VapCap DynaVap vaporizer nieuw. Wijze van gebruik wiet vaporizer. VapCap DynaVap NonaVong kopen kun je via internet. Wil je graag:

► Huidige aanbiedingen? Klik Hier ◄

Verdamper, vaporizer wiet, wiet vaporizer, beste vaporizer zoals VapCap NonaVong kopen kan via internet. Prijs: VapCap NonaVong is voor €95 te koop en wordt binnen 1 – 3 werkdagen gratis thuisbezorgd. Bestel zonder risico, niet goed altijd geld terug. Portable vaporizer, VapCap NonaVong, goedkope wiet vaporizer, verdamper DynaVap vaporizers gemakkelijk vergelijken en dan online bestellen via VaporizerKopen.

Wat is VapCap NonaVong DynaVap Vaporizer?

De NonaVong  is een van de beste vaporizers in de VapCap serie door DynaVap. Deze type vaporizers zijn enorm snel zeer populair aan het worden. Ze zijn over komen waaien uit Amerika. Het zijn kleine, door vlam verhitte vapes. Ze zijn niet alleen zeer efficiënt maar de damp die deze pen vaporizers produceren is ook best lekker!

De VapCap NonaVong van DynaVap werd ontworpen om de hoogste kwaliteit, duurzaamheid en ervaring voor goedkoop te leveren. Ze worden gemaakt van 100% roestvrij staal van medische kwaliteit, in dezelfde afmetingen als de Original VapCap. Net als alle VapCap’s van DynaVaps is de ‘NonaVong’ uitgerust met de karakteristieke dop die de temperatuur aangeeft (de dop maakt een klikgeluid wanneer hij voldoende is opgewarmd).

Wat ook geweldig is dat de VapCap vapes ook gebruikt kunnen worden met hars. Voor dabs minder maar wel voor ice hash of zo. Verwijder wel het residu na elke vape session.

Het werkt het best in combinatie met een torch aansteker.

Hoe gebruik je de VapCap NonaVong van DynaVap?

  • VapCap NonaVong is makkelijk te gebruiken. Plaats het in je waterpijp en verwijder de kleine metalen dop en vul het met vermalen wiet of kleine stukjes hoge kwaliteit hash.
  • Sluit de dop weer en verhit de zijkant van de dop met een torch aansteker terwijl je draait. Stop met verwarmen zodra je een klik hoort of voelt.
  • Inhaleer en geniet!
  • Wanneer de VapCap NonaVong is afgekoeld zal het weer klikken.

Ook te koop in de shop:

Waarom VaporizerKopen?

  • Alles wat je nodig hebt! Nieuwste vaporizers en alle vervangende onderdelen en accessoires
  • Gratis verzending boven €50 door heel Europa
  • Uitzonderlijke service en
  • Zorgeloos omruilservice

bestellen-button-300x86

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “VapCap NonaVong Kopen” te beoordelen